Tekanan Darah Kembali Normal Selepas Amalkan Vivix

Tekanan darah tinggi kebiasaannya tidak menunjukkan sebarang gejala. Jadi, kebanyakan orang tidak sedar mereka sebenarnya mempunyai penyakit yang boleh mengancam nyawa. Sebab itu tekanan darah tinggi juga dikenali sebagai pembunuh senyap. 

Penyakit ini secara perlahan merosakkan saluran darah, jantung dan mata dan seterusnya boleh menyebabkan strok, serangan jantung dan komplikasi penyakit serius yang lain. Jadi, penting untuk sentiasa pantau dan kawal tekanan darah untuk cegah dari risiko pelbagai masalah kesihatan.
Bagaimana untuk kawal tekanan darah?


Banyak cara boleh dilakukan untuk mengawal tekanan darah. Antaranya;

1. Kurangkan berat badan. 

2. Makan banyak sayur dan buahan. 

3. Tingkatkan pengambilan makanan tinggi potassium seperti avocado dan aprikot.

4. Kurangkan pengambilan garam.

5. Kerap bersenam.

6. Berhenti merokok.

7. Kawal stress/tekanan dengan baik.

8. Amalkan suplemen seperti minyak ikan, kalsium, CoQ10 dan bawang putih boleh bantu turunkan tekanan darah.


Pengambilan Vivix Bantu Turunkan Tekanan Darah


Vivix suplemen antipenuaan yang semakin dikenali disebabkan kehebatannya dalam membantu meningkatkan kesihatan secara menyeluruh dan merendahkan risiko terhadap pelbagai penyakit.

Vivix merupakan minuman botani gabungan empat bahan premium iaitu anggur muscadine, polygonum cuspidatum, european elderberry dan purple carrot. Gabungan bahan terbaik ini membekalkan resveratrol dan polifenol yang memberi banyak manfaat untuk kesihatan termasuklah membantu mengawal tekanan dalam darah.

Di bawah ini adalah testimoni sebenar dari pesakit darah tinggi. Beliau telah mempunyai masalah darah tinggi selama 4 tahun. Berkat kesabaran dan konsisten amalkan Vivix, bacaan darah tinggi beliau kembali normal dan masalah kesihatan lain turut pulih.[BACAAN DARAH TINGGI MENURUN SELEPAS AMALKAN VIVIX]. 
Assalamualaikum..Nama saya Arbayiah Binti Mohd Noh dan berumur 53 tahun. Saya seorang suri rumah dan kini menetap di Selangor serta mempunyai 5 orang anak. Saya ingin berkongsi pengalaman saya mengamalkan Vivix kerana masalah darah tinggi, sakit tumit dan cepat penat. 

Saya pernah mencuba pelbagai suplemen, berjumpa doktor dan membeli produk lain seperti Jus Nusantara, Jus dari produk Zhulian dan macam-macam lagi. Doktor juga membekalkan ubat-ubatan setiap kali selepas check up..
Saya mula mengenali Shaklee melalui phamplet yang dibawa pulang oleh anak saya, Nurliyana. Beliau merupakan seorang pengedar Shaklee. Saya juga turut membuat pembacaan di Internet untuk mengetahui kandungan Vivix serta membaca testimoni-testimoni di Internet. 
. 
Saya mengambil 1 sudu teh Vivix setiap pagi. Selain Vivix, saya turun mengambil Ostematrix setiap hari. Selepas 5 bulan mengamalkan kedua-kedua produk ini secara konsisten, bacaan darah tinggi saya telah menurun dan dulu setiap 1-2 bulan saya perlu pergi ke klinik untuk check up, kini cuma 6 bulan sekali sahaja. Saya juga telah menghabiskan 2 botol Vivix dalam tempoh 5 bulan ini..
Saranan anda saya untuk pembaca yang mempunyai masalah seperti saya, minumlah Vivix untuk kesihatan yang menyeluruh. Saya berasa sangat gembira kerana bacaan darah tinggi saya telah berkurang bacaannya. Saya juga sangat berpuas hati sebab dengan Vivix ini saya tidak lagi perlu mengambil ubat-ubat lain. Ianya memudahkan saya yang tak suka sangat makan ubat ini.   
.
Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada anak saya kerana memperkenalkan Vivix kepada saya. Selama 4 tahun saya menghidap darah tinggi ini, akhirnya saya bebas. Malah berat badan saya juga turun dengan banyak selepas mengamalkan Vivix.
Terima kasih Vivix! Saya sayang Vivix!

Anda mempunyai masalah darah tinggi?? Apa tunggu lagi.. Jom order VIVIX sekarang!!!

Klik di bawah untuk pembelian secara online.


Jangan ragu-ragu untuk hubungi saya.
Saya sedia untuk membantu.

Shikin Satiman
ID : 1147051
Whatsapp/Call : 012-9402603
Emel : shikin.azly@gmail.com
Fb : shikin satiman
Ig : vitamin_sihat_semulajadi

Kawasan COD : Hulu Langat - Bandar Mahkota Cheras - Bandar Tun Hussien Onn - Ampang

Pos seluruh Malaysia

*Disclaimer : Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuh, merawat dan mencegah sebarang penyakit.

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Back
to top