Nutriferon - Penggalak Sistem Imun Semulajadi

Setiap hari badan kita terdedah kepada serangan patogen dan mikrob berbahaya yang boleh mengancam tahap kesihatan kita. Di sinilah sistem imun badan memainkan peranan dengan melindungi kita dari serangan tersebut. Walau bagaimanapun, kehidupan seharian yang kurang pengambilan makanan bernutrisi, tekanan, pencemaran dan keletihan boleh melemahkan fungsi imun badan. Nutriferon shaklee adalah pilihan terbaik dan selamat sebagai penggalak sistem imun badan.


Bagaimana Nutriferon Bertindak Terhadap Sistem Imun Kita?

Dr. Yasuhiko Kojima, pakar imun yg terkenal mengambil masa selama 40 tahun untuk mencipta Nutriferon. Hasil kajiannya selama itu, beliau berjaya menemui interferon semulajadi dalam gabungan beberapa ekstrak tumbuhan semulajadi. Gabungan ekstrak tumbuhan semulajadi proprietari ini berasal dari biji labu, biji plantago asiatica, honeysuckle jepun dan bunga safflower.
Interferon merupakan pengaktif kritikal sistem imun. Ia mengawal tindak balas sistem imun kepada virus, bakteria dan bahan-bahan asing lain yang menyerang tubuh. Interferon membantu melindungi kita daripada terdedah kepada berjuta-juta kuman yang boleh menyebabkan jangkitan yang serius. Meningkatkan interferon dalam badan kita adalah penting untuk memastikan sistem imun kita kuat untuk melawan serangan penyakit. Maka, Nutriferon bertindak dengan meningkatkan pengeluaran interferon semulajadi badan.

Nutriferon merupakan satu formula esklusif yang telah dipatenkan oleh Shaklee dan tidak dijual di mana-mana kedai atau farmasi di Malaysia. Ianya hanya boleh dibeli dengan pengedar Shaklee yang sah.

Siapa Yang Memerlukan Nutriferon Ini?
  1. Mereka yang selalu diserang penyakit, demam dan selsema
  2. Mereka yang berhadapan dengan masalah imunisasi
  3. Ibu yang menyusukan anak sekiranya anaknya demam dan sakit berpanjangan
  4. Mereka yang selalu travel dalam atau luar negara
  5. Mereka yang selalu stress
  6. Mereka yang senang terdedah kepada bahaya penyakit
  7. Mereka yang mempunyai penyakit alergi atau ekzema

Serangan penyakit tidak dapat dijangka bila berlakunya. Maka, setiap rumah wajib ada Nutriferon sebagai langkah berjaga-jaga. Jom bertindak sekarang!!!*produk ini bukan bertujuan untuk diagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Shikin Satiman
ID : 1147051
Whatsapp/SMS : 012-9402603
Email : shikinazly@gmail.com
Fb : shikin satiman
Ig : @sheqien.shaklee


Kawasan COD : 
Hulu Langat - Bandar Mahkota Cheras - Bandar Tun Hussien Onn - Ampang Nutriferon bertindak sebagai penggalak sistem imun di mana ianya menggalakkaCONVERSATION

0 comments:

Post a Comment

Back
to top